Contact

Samen tot een beter resultaat komen, dat is onze inzet!

De inzet van media is altijd maatwerk. Een goede voorbereiding levert dan ook in de regel de meeste ‘winst’ op. Zowel in absolute kosten als resultaat van de campagne.

De uitvoering van een campagne moet namelijk passen bij uw bedrijf, bij uw doelstellingen, bij het product en bij de communicatie doelgroep. Daarom lichten wij de media-mogelijkheden, de diensten en onze werkwijze om te komen tot een correcte inzet van media graag persoonlijk toe in een vrijblijvend gesprek.

Mocht een afspraak voor u op korte termijn door tijd of afstand lastig zijn, dan is dit ook geen probleem. Naast telefonisch, nemen wij graag de vraagstelling met u door via FaceTime of Skype.

Als u onderstaand contactformulier invult, nemen wij spoedig contact met u op voor het maken van een vrijblijvende oriënterend gesprek.

We zien er naar uit u persoonlijk te ontmoeten!
*Verplichte velden


Samenwerken & Kwaliteit borgen

Wij doen er alles aan om een zo transparant mogelijke werkwijze te hanteren. Dit doen wij onder andere door te rapporteren en monitoren via voor u toegankelijke dashboards, uitgebreide evaluatiemomenten in te plannen en gedetaileerde rapportages op te leveren.

BVA (Bond van Adverteerders) en Modelcontract Mediabureau

Op 6 juli jl. heeft BVA (Bond Van Adverteerders) een modelcontract voor Mediabureaus gelanceerd. Uiteraard conformeren wij ons aan dit Modelcontract mediabureau, zoals opgesteld door BVA en Ebiquity. Meer informatie kunt u hierover terugvinden op de website van BVA.

Contactgegevens

Adres
Nul40 on- en offline mediabureau
Crabethstraat 7F
5613 JZ Eindhoven


Abonneer op onze Nieuwsbrief

* Dit zijn verplichte velden