Buitenreclame (outdoor media)

Een nog altijd zeer effectieve manier van adverteren

Buitenreclame of outdoor media is de vorm van adverteren waarbij de reclameboodschap vanaf de openbare weg zichtbaar is. Dit kan in de vorm van een abri, mupi, reclamezuil, reclamemast, billboard, driehoeksbord en tal van andere opties.
Het voordeel van buitenreclame is dat het een groot bereik heeft. Het is immers 24 uur per dag zichtbaar en mensen komen er herhaaldelijk mee in contact.
Daarnaast is dit massamedium niet te omzeilen door simpelweg een andere zender op te zetten, door te spoelen of het gebruik van een Adblocker.

Abri’s & mupi’s

Nul40 kan er in overleg met u voor zorgen dat uw advertentie uitingen bij diverse tram- & bushaltes, maar ook andere veel bezochte locaties komen te staan/hangen. Dit kan in een specifieke plaats of provincie zijn, maar uiteraard ook landelijk. Dit is natuurlijk afhankelijk van wie uw doelgroep is en waar deze zich bevindt.
Zo kan het zijn dat u de focus op winkelend publiek of misschien vooral specifiek op jongeren wilt leggen. Zo kunnen we in overleg onderscheid maken in wat voor u de perfecte locatie is. Reclame in bushokjes en op andere opvallende offline locaties kan nog altijd zeer effectief zijn.

Digitale masten & Billboards

Neuro-onderzoek Out of Home van ZIGT (2015) heeft uitgewezen dat het formaat van reclame uitingen groot effect op de impact heeft. Hoe groter het formaat, hoe meer impact deze maakt.
Dit geldt voor zowel positieve als negatieve uitingen. Zo bleek een uiting voor een horrorfilm op een billboard en mast een stuk beangstigender dan dezelfde boodschap op een abri. De emotionele impact werd 77% tot 84% sterker bij een billboard of mast. Net als bij de abri’s en murpi’s zijn digitale masten en billboards zowel lokaal als nationaal inzetbaar, ook weer afhankelijk van uw doelgroep en het bereik dat u wilt hebben. Nul40 helpt u uiteraard graag met advies hierin.

Buitenreclame kan ook worden ingezet om een kanaal zoals televisie, radio of online campagne te ondersteunen. Zo creëer je bewustwording van je product of dienst bij het publiek.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk al onze offline media kanalen of neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier, media@nul40.nl, 040-2424145 of mobiel: 06-39018786.