Digitale Media

Smart Advertising is dat digitale media effectief met communiceren en uw campagne meer effect heeft. Dat is onze inzet!

Audience overview

Online adverteren met behulp van data en kennis!

Uw doelgroep bevindt zich online, dus met de juiste content op de juiste digitale kanalen aanwezig zijn is ook voor u van groot belang. Wij geven u graag advies over welke digitale media er het beste ingezet kunnen worden om uw doelen te behalen. Wij beheren deze voor u en optimaliseren uw inzet structureel. Wij hebben ruime ervaring in zowel strategie & uitvoering op de volgende digitale kanalen:

 • Social media; Facebook, Linkedin, YouTube, .
 • Google Adwords (SEA) & Display campagnes;
 • Programmatic Display campagnes
 • Affiliate marketing en leadgeneratie;
 • zoekmachineoptimalisatie (SEO) en conversieoptimalisatie (CRO);

Personeelswerving, al meer dan 15 jaar ervaring!

Nul40 heeft ruime ervaring in het online werven van personeel, bijvoorbeeld via advertorials in nieuwsbrieven, Facebook advertising en sponsoring van vacatures via Indeed.

We kijken daarbij verder dan alleen naar het medium: inbedding in de communicatie- en mediastrategie, creatie en follow-up zijn minstens zo belangrijk als de mediumkeuze.

Social media kanalen (zoals Facebook, SnapChat, Twitter, LinkedIn en Pinterest) bieden organisaties een interessant podium om in dialoog te gaan met bestaande en nieuwe relaties. Nul40 helpt u graag bij het inrichten van uw social media strategie.

Als mediabureau bieden we uiteraard ook diverse andere digitaal gerelateerde diensten aan. Denk bijvoorbeeld aan affiliate marketing, leadgeneratie en SEO / CRO wat moet leiden tot meer conversies binnen uw bestaande budget.

Opleiden en cursussen

De inzet van digitale media is samenwerken. Naast dat we de inzet van digitale media voor u verzorgen, vinden wij het ook belangrijk dat u en uw medewerkers binnen uw organisatie meer kennis hebben van digitale media en de mogelijkheden ervan.

Door het organiseren van incompany trainingen zorgen we ervoor dat uw dagelijkse kennis op peil blijft en dat uw algehele ervaring en kennis zal groeien. Dit verhoogd de effectiviteit van uw campagnes op zowel de korte als op de langere termijn.

Ja, ik wil meer effect uit mijn digitale media

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Meer leads

  Afhankelijk van het doel optimaliseren wij uw digitale campagnes. Onze aanpak en inzet van effectieve technologie zorgt voor meer leads binnen uw huidige budget.

 • Conversieverhogen

  Conversie optimalisatie heeft als doel meer uit uw website te behalen. Laat u adviseren en zorg dat u nauwgezet omgaat met de aandacht van uw klanten. Daarmee haalt u effectief meerwaarde uit de inzet van alle kanalen.

 • Locatie optimaliseren

  Er bestaan veel mogelijkheden om uw locatie verder te benutten. Zowel landelijk als regionaal is sturen op locatie dan ook erg belangrijk. Zorg ervoor dat uw klant op de juiste plek uw boodschap of aanbieding ziet.